Зустрілись з головою Держпродспоживслужби. Тема зустрічі – обговорення штрафу у 325 млн на підставі недопуску їхніх співробітників до перевірки. З самого початку було зрозуміло, що це груба маніпуляція, бо ми ніколи не перешкоджали жодним законним перевіркам, лише цього півріччя у нас їх було 87. І це тільки від цієї служби...

Вже у ході обговорення було виявлено чисельні порушення саме з боку працівників служби. Одне із них, у справі про стягнення на суму 151 млн гривень, дозволило зупинити дії виконавчої служби. В другому випадку, на 174 млн, проводиться додаткове розслідування, бо жодної інформації ні в них, ні в нас немає!

Вдумайтесь – штраф на 325 млн без жодних, навіть формальних підстав!!!

Автор та виконавець цього наїзду  – голова Держпродспоживслужби у Харківській області  – колишній прокурор пан Олег Богінський. Незалежно від того, чим закінчиться справа, є хороша новина – всім стала зрозумілою безглуздість та вседозволеність чиновників, які довели ситуацію до абсурду, продемонстрували справжню картину з бізнес-кліматом у країні. 

Та як бути тисячам компаній, ФОПів, малому підприємництву, які не можуть захиститись, не можуть розраховувати на публічну підтримку? До них можуть прийти і, впевнений, приходять ці ж "наглядачі" щоб накладати ці ж штрафи. Ми не хочемо, щоб підприємці потрапляли у схожу  ситуацію.

Ми вимагатимемо покарання винних та змін до законодавства, щоб унеможливити або зменшити вірогідність такого абсурду, щоб посадові особи несли відповідальність за свої дії. Хоча справжнє остаточне рішення цієї проблеми – повна ліквідація контролюючих органів, які заважають підприємцям піднімати економіку та добробут людей.

Я безмежно вдячний клієнтам, друзям, партнерам, кожному, хто підтримав нас у боротьбі з чиновницьким свавіллям. Тисячі ваших слів підтримки, сотні репостів, публікацій і думок показали владі, що ті, хто насправді будує наш добробут і нашу країну, таки мають голос і з ними потрібно обов’язково рахуватись. Це вкотре підтверджує, що потрібно не мовчати, а надавати проблемі галасу! 

Сьогодні ми разом з вами перемогли у цій битві!