Представительство ЕС в Украине и Liga.net начинают проект для малого бизнеса "Новый старт"
Колаж - Liga.net
Партнерский проект Партнерский проект
Партнерский проект

Ваші плани з розвитку бізнесу на 2020 рік полетіли шкереберть, але ви вперто намагаєтеся втримати, або навіть розвинути те, що вдалося зберегти? Тоді ця новина точно для вас. Представництво ЄС в Україні та LIGA.net розпочинають спільний проект “Новий старт”, мета якого - різнобічна підтримка малого та середнього українського бізнесу, постраждалого від пандемії і карантинних заходів. Зокрема, компанії, що візьмуть участь у проекті, зможуть опублікувати свої історії на Liga.net, а головне - отримають комплексну експертизу свого бізнесу від кращих спеціалістів ЄС, українських банків та глобальних компаній. Учасники також дізнаються про програми з підтримки бізнесу, якими може зараз скористатися МСБ. 

"Пандемія COVID-19 вплинула на всі сфери економіки України, особливо на малі та середні підприємства. Тому ЄС розширює підтримку малого бізнесу України через ініціативу EU4Business, щоб допомогти їм розвиватися, незважаючи на "коронакризу", - говорить посол Матті Маасікас голова Представництва ЄС в Україні. 

Як взяти участь?

Наприкінці цієї новини ви знайдете посилання на анкету учасника. Її може заповнити будь-яка компанія - представник малого чи середнього бізнесу з будь-якої сфери. Не всі питання анкети є обов’язковими, але детальність заповнення анкети є важливим фактором відбору учасників проекту, то ж радимо відповідати розважливо та детально. 

Збір анкет триватиме до 3 серпня. 

Після завершення анкетування учасників, журі, що складатиметься з експертів ЄС, EU4Business, Центру економічної стратегії, офісу з підтримки малого підприємництва при Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства SME.DO, банкірів та представників провідних українських компаній “Нова Пошта” та “Сільпо”, відбере 5 компаній, історії яких потраплять до спецпроекту на Liga.net. Також ці компанії отримають індивідуальні консультації з розвитку бізнесу від наших членів журі. 

Втім, не тільки відібрані учасники проекту зможуть отримати експертні поради. Протягом проекту всі бажаючі зможуть надсилати членам журі свої питання щодо ведення бізнесу, на які наші експерти дадуть відповіді кожній компанії окремо, а також на фінальній конференції у жовтні. На неї ми запросимо всіх, хто заповнить анкету та не забуде залишити свої контакти. 

Цікаво? Тоді мерщій робіть перший крок до свого “нового старту” у бізнесі - заповнюйте анкету!